HSSC Veterinary Lab Technician (14-01-2024)

Total Questions: 100

91. Normal temperature in horses in Fahrenheit is ..... degrees.

Correct Answer: (b) 99-100.5

92. Scientific name of Asian elephant is:

Correct Answer: (b) Elephas maximus

93. What is the purpose of the abort 0 function in programming?

Correct Answer: (c) To terminate the program immediately without cleaning up resources

94. Normal serum calcium level in cattle is ............... mg %.

Correct Answer: (c) 9-12

95. Drugs which produces normal stool or faeces:

Correct Answer: (b) Laxatives

96. Scientific name of Norwegian rat is:

Correct Answer: (b) Rattus norvegicus

97. Choose the option which most closely resembles water image. FAMILY

Correct Answer: (d) ⅄W⅁I⅃⅄

98. Normal temperature in fowl in Fahrenheit is ............... degrees.

Correct Answer: (c) 105.8-107.6

99. Because of the battle of ............... Mughal empire lost its glory in 1739.

Correct Answer: (d) Karnal

100. Scientific name of African elephant is:

Correct Answer: (b) Loxodonta africana